A Weboldal szerkesztés alatt! A kellemetlenségek miatt elnézésüket kérjük.

Horgászok által tervezve, gyártva és építve.

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36706460010

STRIKER VIVID 7SV GT52HW-TM JELADÓVAL
STRIKER VIVID 7SV GT52HW-TM JELADÓVAL
267 900 Ft

STRIKER VIVID 7SV GT52HW-TM JELADÓVAL

Figyelem! A raktáron nem lévő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen telefonon . Szíves megértésüket köszönjük
267 900 Ft
Részletek
Vízállóság: IPX7
GPS vevő típusa: GPS
Vezeték nélküli technológiák: Wi-Fi
Méret (Szél. X Mag. X Mélys.): 23,5 x 14 x 5,8 cm
Kijelző méret: 17,8 cm
Felbontás: 800 x 480 képpont
Súly: 0,8 kg
Kijelző típus: WVGA színes
Átviteli teljesítmény: 500 W (RMS)
QuickDraw Contours támogatás: Igen
Térképkezelés: QuickDraw Contours
Támogatott frekvenciák: Hagyományos: 50/77/200 kHz; Chirp: közepes és magas; ClearVü és SideVü 260/455/800 kHz

TIÉD A VÁLASZTÁS
Lásd a halakat a lehető legrészletesebben, válaszd ki a kijelző szinét, jelölj meg érdekes pontokat a STRIKER Vivid 7sv készülékkel.A szonárkép színe sokat elárul a horgászstílusodról. 7 féle élénk téma választható.Micsoda látvány! A mellékelt jeldóval CHIRP hagyományos, ClearVü és SideVü nézetet is elérhetsz.Soha többet ne veszítsd el kedvenc helyed. Használd az útpont jelölést, hogy visszatalálj.Csak megemlítjük, hogy a felszín alatti mederképet akár 30 centis kontúrokkal is megjelenítheti.A Wi-Fi® kapcsolat a lehetőségek tárházát kínálja a vízen.

TISZTA, SZÍNES SZONÁRKÉP
Válassz 7 új élénk szonárkép közül, hogy a halakat és a mederszerkezetet a maximális kontrasztban és tisztaságban lásd a 17,8 cm-es kijelzőn.
ALAPTARTOZÉK JELADÓ
Használd a mellékelt GT52-es jeladót a Garmin CHIRP hagyományos szonár, valamint a CHIRP ClearVü és a CHIRP SideVü képalkotás megtapasztalásához.
ÚTPONT MEGJELÖLÉS
Ha többet akarsz fogni, tudnod kell, hol kapnak a halak. Használd az útpont megjelölés funkciót a kedvenc/érdekes pontokhoz, így könnyen visszatalálhatsz ezekre.
NAGY ÉRZÉKENYSÉGŰ GPS VEVŐ
Tervezz és hozz létre útvonalakat, és tekintsd meg hajód sebességét a kijelzőn a nagy érzékenységű GPS segítségével.
QUICKDRAW CONTOURS
Senki sem ismeri jobban azokat a vizeket, ahol te horgászol. A STRIKER Vivid 7sv halradarral akár 2 millió hektár térképet tárolhatsz.
WI-FI KAPCSOLAT
Csatlakozz az ActiveCaptain® alkalmazáshoz útpontok átviteléhez, intelligens értesítések fogadásához (beleértve a szoftverfrissítést is) és a Garmin Quickdraw ™ közösség eléréséhez.
TARTOZÉK SZERELÉSI ANYAGOK
A STRIKER Vivid 7sv halradar egy dönthető tartót, valamint fartükrös és a orrmotorra felszereléséhez szükséges tartót tartalmaz.
Adatok
Cikkszám
_010-02553-01