A Weboldal szerkesztés alatt! A kellemetlenségek miatt elnézésüket kérjük.

Horgászok által tervezve, gyártva és építve.

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36706460010

STRIKER CAST
STRIKER CAST
67 900 Ft

STRIKER CAST

Figyelem! A raktáron nem lévő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen telefonon . Szíves megértésüket köszönjük
67 900 Ft
Részletek
Vízállóság: IPX7
GPS vevő típusa: Nincs
Vezeték nélküli technológiák: Wi-Fi
Méret (Szél. X Mag. X Mélys.): 75,8 x 75,5 x 57,87 mm
Akkumulátor/működési idő: újratölthető lítium-ion / akár 10 óra
Egyéb adatok: Halszimbólum megjelenítés, automatikus érzékenység, vízhőfok, 60 méter hatótáv
Súly: 75 g
QuickDraw Contours támogatás: Igen
Támogatott frekvenciák: 260/455 kHz
PARTRÓL BEDOBHATÓ MÉLYSÉGMÉRŐ, AMI A TELEFONOD HALRADARRÁ ALAKÍTJA
Találd meg könnyedén és fogd ki a halakat az ellenálló STRIKER Cast mélységmérővel. Csak dobd be akár 60 méterre, majd tekerd vissza, hogy szonárképet kapj okostelefonodon vagy táblagépeden.Miért találgatnád a halak helyét? A könnyen értelmezhető szonárkép megmutatja, pontosan hol vannak.Kapcsold össze az ingyenesen letölthető alkalmazással Apple® vagy Android™ mobil készülékeddel.Gyors és könnyű az üzembehelyezés. Percek alatt készen állhatsz a horgászatra.Dobj messzire, horgássz mélyebben. A jeladó akár 60 méteres távolságból is működik.Horgássz, ahogy szeretsz. Választhatsz a hagyományos 2D nézet és a lékhorgászatnál szokásos villanó között.Tovább kint maradhatsz, mivel akár 10 órán át is működik akkumulátorról1.

EGYSZERŰ SZONÁRKÉP
A könnyedén használható STRIKER Cast folyamatosan közvetíti a telefonos felületre a szonárképet. A beállítás rendkívül egyszerű, a megjelenített képen pedig jól értelmezhetőek a halak és az egyéb, víz alatti objektumok.
HÁROM LÉPÉSBEN ELINDÍTHATÓ
Töltsd le az ingyenes alkalmazást Apple vagy Android okoskészülékedre. Add hozzá a STRIKER Cast szonárodat. Indulj horgászni!
BÁRMILYEN VÍZBEN HASZNÁLHATÓ
A STRIKER Cast szonár édes- és sósvízben is használható (akár lékhorgászatra is), éles képen mutatja a halakat és víz alatti objektumokat. Ezen felül a vízhőfokot is mutatja.
QUICKDRAW KÖZÖSSÉG
Könnyedén elérhetsz akár 30 cm-es léptékű térképeket az online Quickdraw felületről, így biztosan tudni fogod, hol volt nagyszerű kapásod.
SZONÁR ÜZEMMÓDOK
Választhatod a könnyedén értelmezhető 2D-s hagyományos képet, vagy a lékhorgászatnál ideális villanó üzemmódot. Ezek finomhangolását is elvégezheted érzékenységre, hatósugárra és számos egyéb opcióra.
HAL SZIMBÓLUMOK
Hogy még egyszerűbb legyen a szonár használata, kapcsold be a hal szimbólumokat, ezáltal láthatod a halak helyét és mélységét. Így azért könnyebb bedobni a csalit
Adatok
Cikkszám
_010-02246-00