A Weboldal szerkesztés alatt! A kellemetlenségek miatt elnézésüket kérjük.

Horgászok által tervezve, gyártva és építve.

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36706460010

Daiwa 21 STEEZ Limited SV TW 1000HL
Daiwa 21 STEEZ Limited SV TW 1000HL
353 490 Ft

Daiwa 21 STEEZ Limited SV TW 1000HL

Daiwa 21 STEEZ Limited SV TW 1000HL
Áttétel: 6,3:1
Csapágyak száma: 12+1 db
Fékerő: 5 kg
Behúzás: 67 cm
Hajtókar méret: 85 mm
Súly: 160 gramm
353 490 Ft
Részletek
Új High-End Baitcasting orsó a DAIWA Japan kínálatából. Az új HYPER DRIVE DESIGN koncepció és az új SV BOOST fékrendszer kombinálásával a DAIWA most egy hihetetlenül könnyű, de rendkívül tartós baitcasting orsót kínál, amely konfigurációjában előre be van állítva az optimális használat érdekében, hogy ne az orsó beállításaival kelljen töltenie az értékes időt.
A Hyper Drive Design koncepció egy torzulásálló magnézium ház - Hyper Armed Housing -, amely stabilan rögzíti a hajtóműegységet az orsó vázában - és egy CNC-vágott Hyper Drive Digigear hajtómű kombinációját tartalmazza. A hajtás a tányérkerék nagyobb fogaival tovább erősödik, de ennek ellenére egy speciális gyártási eljárásnak köszönhetően nagyon sima futást biztosít. A Hyper Tough Clutch kioldó mechanizmust úgy optimalizáltuk, hogy erőteljes dobásoknál is biztonságosan nyitva maradjon. A Hyper Double Supportnak köszönhetően a fogaskerék mindkét oldalon egy-egy golyóscsapágyon keresztül van rögzítve, ami jobb és egyenletesebb erőátvitelt eredményez a hajtókartól. A fogaskerék felülete speciálisan kezelt, hogy megakadályozza az elektrosztatikus korróziót és megnövelje annak élettartamát.


Az új SV Boost fékrendszer optimalizálja a dobótávot, ugyanakkor csökkenti a dob túlpörgésének veszélyét, és a következő funkciókkal egészül ki:
- A rendkívül könnyű G1 duralumínium dob azonnal, ellenállás nélkül indul.
- A mechanikus fék Zero Adjuster-je úgy van előre beállítva, hogy optimális dobási távolságot eredményezzen. (ezt a beállítást nem ajánlott megváltoztatni).
- A Zero Shaft rendkívül rövid orsótengelyből készült, ami alacsony súrlódást és az orsó azonnali elindulását eredményezi dobáskor. Tökéletes a kisebb csalikhoz.
- A TWS rendszer csökkenti a zsinór súrlódását a dobás során.
- A finomhangoláshoz a mágnesfék a használt csali súlyának megfelelően állítható be. Ez optimalizált dobási teljesítményt eredményez. Az SV koncepcióhoz képest a
mágnesfék a dobás utolsó fázisában lép működésbe.


Csillagfék klikk-hanggal.
Adatok
Cikkszám
10015-100